#1 Träningen blir roligare

Att träningen blir roligare om du gör det med en vän är så gott som en självklarhet, eftersom till och med forskning visar att du som tränar med en vän uppskattar träningen mer jämfört med om du tränar själv.

#2 Du får ny inspiration och testar nya saker

Att träna med en vän kan få dig att testa nya pass eller övningar som du inte hade testat annars. Det är lätt att hamna i en slentrianmässig rutin när du tränat ett tag, men att träna med en vän ger dig nya perspektiv och inspiration!

#3 Du uppnår dina mål snabbare

Genom att tävla med din träningspartner pushar du dig själv mer än om du hade tränat själv, vilket gör att du når dina mål betydligt snabbare.

Mitt Swiftr-team bokar ofta klasser tillsammans 😃

Team Swiftr tränar tillsammans

#4 Träningen blir gjord

Det är inte bara lättare att faktiskt komma iväg på träningspasset om du vet att din vän står och väntar på dig, trots att du kan komma på en mängd ursäkter. Det leder också till mindre Instagram-pauser och mer fokus på träningen när du väl är där.

#5 Du slår två flugor i en smäll

Inte nog med att träningen blir roligare, mer effektiv och mer inspirerande – du slår också två flugor i en smäll genom att fylla platsen i det ofta späckade schemat med både kompishäng och en rejäl svettfest.

 

Tips på träning som är superkul med en vän: kampsport, dans samt gruppträning av olika slag 

Boka er första klass idag 🙌

Börja träna med Swiftr

 

I Swiftr-appen kan du enkelt boka en klass och bjuda med en vän

Träna med en vän