Ett av våra vanligaste nyårslöften är att börja träna. Att välja medlemskap på gym ska gå före både soffläge och pizzamiddagar alla dagar i veckan. En hälsosam livsstil är enbart positivt men kan vara svår att förverkliga. En vanlig ursäkt för att inte träna är resor i olika former, vilket leder till att avståndet till ditt gym blir för stort. Nu kan du stryka den ursäkten från listan.

Ett medlemskap – över hundra anläggningar

Swiftr ger dig möjligheten att besöka långt över hundra olika träningsanläggningar runt om i landet – allt under ett och samma medlemskap.
Gymmet World Class i Vasastan i Stockholm är partnerstudio till Swiftr sedan i våras. Annika Jennesjö, platschef, menar att samarbetet varit enbart positivt:
– Vi är en ganska liten kedja i Stockholm. Vi behövde fylla ut vissa av våra klasser och tidpunkter när det inte kom så mycket folk. Swiftr har fått nya människor att öppna ögonen för oss, folk som annars inte skulle satt sin fot här.

”Märkt en ny trend”

Hos World Class kan man träna allt från yoga och dans till bodypump och andra specialklasser. Annika har märkt en träningstrend hos Swiftrs medlemmar som besöker gymmet i Vasastan.
– Vissa kommer till oss om de vill ha personlig träning, samtidigt som de inte vill vara medlemmar på bara ett gym. Där har vi en av våra styrkor. Sedan är det också personlig träning i grupp, det har vi sett att många Swiftr-användare är intresserade av.

Mer än 1 000 träningsklasser

Så i stället för att signa upp medlemskap på ett gym så finns det alltså möjlighet till drygt 1 000 träningsklasser i landet. Det här ger dig möjlighet att hålla ditt nyårslöfte om ett hälsosamt och starkt träningsår.
– Det är ett genuint samarbete som är väldigt enkelt för oss som gym, det innebär nämligen inte massor med extrajobb för oss, säger Annika och fortsätter:
– Det är en win-win för båda parter. Vi förlorar inte medlemmar, utan det är vi som får möjlighet till fler medlemmar via Swiftr.