Träning

Motivation

När det kommer till träning är vi på Swiftr rörande överens om att variation är nyckeln till motivation. Att träna varierat leder till att du inte tröttnar på att göra samma rutin varje gång. Du kan också testa nya spännande träningsformer som man kanske inte alltid tänker på som träning, för att hålla motivationen igång. Prova att simma en gång i veckan (en riktig ”unna-känsla” när du sitter där och spa:ar i bastun efter 30 min längder i bassägeng), rida, klättra, åka slalom på vintern, wake board på sommaren eller varför inte prova SUP (Stand up paddle). Vad du än hittar på så är det bara fantasin som sätter gränserna.  

Kunskap

För att hjälpa dig att komma rätt och hitta rätt i träningsdjungeln kan du alltid höra av dig till oss på Swiftr-chatten och höra dig för om vad du tror passar just dig bäst. Vi känner alla våra studios väl och kan förmodligen guida till en studio som passar just dina preferenser och förutsättningar. Inom kort släpper också Swiftr en nyhet som innebär att du till fömånliga priser (och till och med gratis i vissa fall för dig som är medlem) kan gå och kroppscanna dig för att få reda på vad just din kropp behöver.

 

Kost

Motivation

Att äta rätt, gott och nyttigt är egentligen inte svårt. Ju godare det är, desto mer motiverad blir man också till att fortsätta äta rätt och nyttigt tycker vi. Likväl som med träningen så är det så lätt att man hamnar i vanemönster och lagar samma gamla vanliga dag ut och dag in. För att hitta goda recept handlar det mycket om inspiration! Att ta sig tiden och laga efter recept på en vardag (recept betyder inte att det tar lång tid), följa matkonton på Instagram och fråga vänner och kollegor vad deras bästa ”nyttigmat” är. Ett annat bra tips är att skriva upp de rätter man provat och gillar, så när du står där i mataffären så kan du kika lite på din lista för att få inspiration, istället för att bara hämta från minnet och (även om det är gott:P) landa i att det enda du kommer på att laga är spaghetti och köttfärssås.  

Kunskap

Men vad är det som är nyttigt då? Kan man byta ut vissa livsmedel i en mumsig måltid och på så sätt göra den nyttigare? Självklart kan man det! Vi har faktiskt ett tips till er här som känner er lite vilsna i vilka livsmedel som är bra och mindre bra. Wellie är en helt ny hälsoapp, fullproppad med tusentals goda och nyttiga recept. Alla är utvalda och genomgångna av ett team av kostexperter. När du använder Wellies skanner i matbutiken eller loggar din mat i får du direkt feedback och tips på hur du kan göra måltiden nyttigare. Du får också receptförslag. Matkunskap i en app alltså 😊 Perfekt tycker vi på Swiftr!