Vi tror inte på att kalla oss ett sport-, gym- eller modemärke. Vår vision är snarare att inspirera så många människor som möjligt att leva ett hälsosammare liv på sitt sätt. Vi tror på att göra detta genom att kombinera flexibla och unika träningsmöjligheter anpassat till den moderna människan, så att du enkelt kan aktivera din kropp och knopp i vardagen.

Vi på Swiftr tror på att vara sig själv är nyckeln till att frigöra sin fulla potential. Det är därför vi har samlat ihop unika hälso- och träningsmöjligheter i ett och samma medlemskap för att ge dig möjligheten att ”Escape the Ordinary”. Om du tillåter dig själv att vara den sanna versionen av dig själv i alla delar av ditt liv kommer din inre "spark"🌟  inte gå att dölja. Tillåt dig själv att vara annorlunda. Tillåt dig själv att vara du. Ja, just du!🧡

Historien bakom de tre cirklarna

Du minns dig själv som liten. Kanske åkte du slalom, dansade eller gick på budo. När du nådde en viss ålder gick sporterna över till att bli gymträning - lyfta hantlar och svinga kettlebells. Drömmen om dansproffs eller professionell boxare gick i kras. Varför då? Genom årtionden har majoriteten av människor sysslat med någon typ av sport som barn. Likt pyramidhierarkin i toppstyrda organisationer där endast ett fåtal anställda når chefspositioner är det inom sport ofta endast eliten som fortsätter utöva sin sport även som vuxna. Idag finns det dock så mycket fler organisationer, korpenlag, grupper som bjuder in till lekfulla sporter även för vuxna - vilket vi verkligen vill lyfta fram! 

Swiftrs logga skildrar rent visuellt en skivstång i profil med olika vikter lastade på en stång inifrån och ut. Precis som med träning där man behöver börja med de mindre vikterna, de simpla dansstegen och de lägre klätterväggarna för att bygga upp styrkan, klara en hel koreografi och i klättring nå 12 meters väggen, behöver man bygga upp människans inre styrka för att nå den yttre. Det Swiftr med dess logga symboliserar är att man genom en stark ”core” och stark inre kärna har möjligheten att anta livets utmaningar, upplevelser och möjligheter enklare. Att våga slänga sig ut, våga vara sig själv, anta utmaningar om man vill, njuta av ens egna egenheter är så mycket enklare om man har en stark inre kärna – en tro på sig själv helt enkelt!🤗 Genom oändligt många möjligheter (ja faktiskt över 70 olika träningsformer) har du chans att testa vad som verkligen passar dig bäst – vilken träningsform du och din kropp uppskattar, att vilja utmana eller inte utmana, att vara den du är, prova vad du gillar, vad du inte gillar – Swiftra runt och go bananas 🍌helt enkelt!

 

Så vad väntar du på - gå in och börja utforska våra medlemskap!