Vad är haken med Swiftr? Hur kan jag i ett medlemskap gå till en massa lyxstudios?

Den enda haken är att vi vill erbjuda er det som vi själva alltid har drömt om, att kunna hålla på med alla våra favorit-träningsformer utan att det ska kosta alldeles för mycket. Det är inte svårare än så!

Vilka klätteranläggningar kan jag träna på med Swiftr?

Du hittar till alla våra studios här: https://swiftr.se/studios. Du kan dessutom filtrera på stad och aktivitet för att få fram det bästa utbudet för just dig. 

Behöver jag betala någon extraavgift på klätteranläggningar med Swiftr?

Nej det ingår! 

Jag behöver hitta motivationen i träningen, är Swiftr svaret?

Vi hjälper dig gärna att hitta motivationen till träning genom vårt varierade utbud. Ett tips är att kanske testa något helt nytt för att se om det gör träningen mer spännande igen. Vi tycker att variationen är motivationen och tror att du också kommer att tycka det när du väl har känt på hur lätt det är att få det med Swiftr.

Vad ingår förutom träning i ert medlemskap, jag har hört talas om spa och mat?

Ja, ibland känns ju Swiftr lite "too good to be true" och många frågar vad haken är, kanske är det just så att vi är först på marknaden att inkludera både träning, spa, klättring, padel, simning ja, you name it, alltså massa olika hälsoaktiviteter i ett och samma medlemskap. En förfrågan vi fick (vi är lyhörda) var just frukostbuffé på Kasai i Malmö och vi är inte dem som är dem - såklart skulle vi baka in även det i medlemskapet, så har ni önskemål - hit us.

Varför har ni blivit dyrare? 

Träning blir dyrare och våra studios blir dyrare därmed måste vi också hänga på. Vi försöker även inkludera mer i medlemskapet så att du får så mycket unlimited träning som möjligt, nu ingår exempelvis klättring i ditt medlemskap och du behöver inte betala någon extra avgift som tidigare vilket ger mer frihet - precis det vi vill stå för!

Kan jag använda mitt friskvårdsbidraag?

Självklart! Besök länken https://swiftr.se/faq#friskvard för att ta reda på hur du gör. 

Har ni någon studentrabatt?

Ja vi har 5% studentrabatt. Kontakta oss på hello@swiftr.se och bifoga en bild på ditt Mecenat-kort så löser vi det åt dig.

Vad skiljer er från Bruce? 

Vi gillar inte att säga att det ena är bu och det andra är bä - vi tror att smaken är som bakom men som svar på frågan så framhåller vi vad som är unikt med oss på Swiftr.

  • Lyhördhet - your comand is our law. Vi lyssnar otroligt mycket på vad kunder vill ha och skapar vårt medlemskap utifrån våra kunders preferenser.
  • Vi finns i många marknader och det har att göra med att vi alltid velat skapa ett träningskort med frihet både vad gäller variation i träning men också möjlighet att träna med samma kort i alla städer.
  • Lojalitet och tillmötesgående. Vi vill alltid försöka vara så lojala mot våra kunder som möjligt och försöker vara generösa med öppettider till kundtjänst och svara så snabbt vi bara kan. Vi vet också att livet ibland kommer i mellan för våra kunder och vi försöker alltid vara tillmötesgående i vårt bemötande. Flexibilitet är något som genomsyrar hela vår företag och som vi tror lockar den flexibla och varierande kunden.
  • Många samtida bokningar, 7 stycken för att vara exakt. Unlimited-frysning för våra Unlimited-kunder och 50 dagars frysning för våra årsmedlemmar.
  • Vi har sagt det förut men säger det igen - just nu är vi de enda som erbjuder tillgång till flera klättringanläggningar i ett medlemskap i flera olika städer. Bara en sådan sak.
  • Mestadels fri tillgång till alla studios för träning minst 1 gång per dag! Några enstaka undantag finns till våra mest exklusiva studios.
  • Ödmjukhet - vi är lyhörda för feedback och tar alltid tacksamt och ödmjukt emot det. Vi tror att vårt medlemskap bara kan bli bättre med hjälp av våra bästa utövare - våra kunder - så tack för att ni hjälper oss att tillsammans bli ännu bättre!